Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μέγεθος : 100%

BODY TREATMENT

Μασάζ με λάδι
Το μασάζ με λάδι εφαρμόζεται στις ενεργειακές γραμμές, χρησιμοποιώντας περισσότερες συμπιέσεις. Αυτή η μοναδική τεχνική λειτουργεί σε συνδυασμό με το κυκλοφορικό και το νευρικό σύστημα, ενώ στοχεύει να βελτιώσει την οξυγόνωση και την απομάκρυνση των τοξινών των ανθρώπινων ιστών.
διάρκεια: 50’ 

Ρεφλεξολογία 
Η Ρεφλεξολογία είναι μια ήπια τεχνική, μια εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή θεραπευτικού μασάζ στα πόδια. Θεωρείται ότι είναι μια ολιστική θεραπευτική τεχνική που αντιμετωπίζει το άτομο ως ολόκληρη οντότητα, προκειμένου να πετύχει μια κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.
"Ολότητα" σημαίνει ότι δεν είμαστε απλώς ένα άθροισμα μυών, αγγείων ή νευρώνων, αλλά ένα σύνολο όπου όλοι οι θεσμοί είναι αλληλένδετοι αλλά ταυτόχρονα αλληλεξαρτώμενοι. Στόχος της ρεφλεξολογίας είναι η επίτευξη ισορροπίας στο σώμα, η οποία επιτυγχάνεται πρωτίστως μέσω της χαλάρωσης. Η επαγγελματική ρεφλεξολογία μασάζ χρησιμοποιείται για να εντοπίσει ποια μέρη του σώματος δεν λειτουργούν αποτελεσματικά. Με την κατάλληλη θεραπεία, το σώμα ανακτά την ισορροπία και την ομαλή λειτουργία του.
διάρκεια: 30’ 

Body Scrub
Ένας πολυτελής τρόπος για να περιποιηθείτε το δέρμα σας και να κάνετε το σώμα σας να νιώθει τέλεια ενυδατωμένο, λείο και απαλό σαν βελούδο. Με φυσικά συστατικά όπως μαύρη ζάχαρη, μέλι και αμυγδαλέλαιο, κάντε ένα τέλειο δώρο στον εαυτό σας!
διάρκεια: 30’ 

Μασάζ πλάτης και λαιμού με άρωμα
Χαλαρωτικό μασάζ σε πλάτη, μέση, λαιμό και άκρα με εκχυλίσματα αιθέριων ελαίων και βοτάνων. Ιδιαίτερα ευεργετικό για τη βελτίωση του νευρικού συστήματος. Προσφέρει χαλάρωση και ψυχική ευεξία.
διάρκεια: 30’ 

Αρωματοθεραπεία
Η αρωματοθεραπεία είναι μια αρχαία μέθοδος, η οποία χρησιμοποιεί επιλεγμένα αιθέρια έλαια για την ενίσχυση και διατήρηση της ομορφιάς και της καλής υγείας για τον άνθρωπο. Είναι πηγή ηρεμίας και απόλαυσης, μια μικρή καθημερινή πολυτέλεια που χαρίζει χαλάρωση. Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες των αρωματικών στοιχείων των φυτών. Αυτά τα στοιχεία έχουν διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες για τον άνθρωπο τόσο στο σώμα όσο και το πνεύμα.
διάρκεια: 60’ 

Μασάζ με άρωμα
Τονώστε την επιδερμίδα σας με ένα αρωματικό scrub με καστανή ζάχαρη, μέλι αμυγδάλου. Συνεχίστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων που έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, κατάλληλα επιλεγμένα για να ταιριάζουν απόλυτα τις ανάγκες του κάθε ατόμου.
διάρκεια: 70’ 

Balinese Massage
Αυθεντικό, βαθύ και απολαυστικό μασάζ επηρεασμένο από τη μακρά παράδοση του Μπαλί. Χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια και τεχνικές πίεσης, μασάζ και εξίδρωσης, αυτό το εξωτικό μασάζ ενισχύει την κυκλοφορία, καταπραΰνει τους μυϊκούς πόνους και σας δίνει μια αίσθηση ευεξίας.
διάρκεια: 60’ 

Back to top
ARISTI MOUNTAIN RESORT & VILLAS © 2024