Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μέγεθος : 100%

ΠΑΚΕΤΑ

WELLNESS/ZAGORI

Ένα μικρό διάλειμμα που επικεντρώνεται σε εσάς και το σώμα σας.
Η χαλάρωση, οι θεραπείες σπα και το καλό φαγητό είναι τα κύρια συστατικά αυτού του πακέτου, τα οποία υπόσχονται να αναζωογονήσουν σώμα και πνεύμα. Βασικό στοιχείο του πακέτου είναι το σπα του ξενοδοχείου και η πισίνα με την υπέροχη θέα στα γύρω βουνά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TREKKING ADVENTURE/ZAGORI

Είτε είστε έμπειρος πεζοπόρος, είτε απλός περιπατητής στη φύση, στο Ζαγόρι θα βρείτε αμέτρητα μονοπάτια για περπάτημα, από διαδρομές 45 λεπτών μέσα από κοιλάδες ρυακιών έως πεζοπορίες διάρκειας 8 ωρών στα βουνά και τις αλπικές λίμνες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FLAVORS/ZAGORI

Αυτό το ταξίδι είναι μία μοναδική εμπειρία και μια εξερεύνηση της γαστρονομικής παράδοσης του Ζαγορίου και της Ηπείρου γενικότερα. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τοπικά προϊόντα και συνταγές, όπως και επίσης να επισκεφτείτε ένα τοπικό οινοποιείο για γευσιγνωσία. Ένα ταξίδι ανάμεσα στις γεύσεις, στο οποίο θα μαγειρέψετε μαζί με τοπικούς chef με φρέσκα και οργανικά υλικά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SECLUSION/ZAGORI

Ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο "αγκαλιάζει" 46 χωριά απαράμιλλης ομορφιάς, ιστορίας και παράδοσης.
Εδώ, το μεγαλείο της φύσης αποκαλύπτεται μέσα από ποτάμια και βουνά, πυκνά δάση, ψηλές βουνοκορφές, αλπικές λίμνες, φαράγγια, περίτεχνα γεφύρια, δέντρα, φυτά, ζώα και πουλιά που υπάρχουν αρμονικά για αιώνες στην περιοχή.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ADVENTURE/ZAGORI

Σε αυτόν τον ορεινό παράδεισο της Ελλάδας, ένα σύνολο χωριών ξεχωριστής ομορφιάς, που ονομάζεται Ζαγόρι, απλώνονται στην καρδιά της Ηπείρου, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας. Ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο "αγκαλιάζει" 46 χωριά απαράμιλλης ομορφιάς, ιστορίας και παράδοσης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Back to top
ARISTI MOUNTAIN RESORT & VILLAS © 2024