Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μέγεθος : 100%

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

Η περιοχή

Φωλιασμένο στην περιοχή του Ζαγορίου της βόρειας Ελλάδας που έχει περιληφθεί στον κατάλογο της UNESCO, το Aristi Mountain Resort αποπνέει αυθεντικότητα. Το θέρετρο βρίσκεται στο χωριό Αρίστη, ένα από τα 46 γοητευτικά χωριά του Ζαγορίου , τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με πέτρινα γεφύρια που χρονολογούνται από τη Βυζαντινή εποχή. Σε κοντινή απόσταση, το Εθνικό Πάρκο Βίκου Αωού, με το παρθένο φυσικό του σκηνικό και το εκπληκτικό φαράγγι του Βίκου, προσφέρει ένα ιδανικό ορεινό καταφύγιο, συνδέοντας με ενα αρμονικό τρόπο τη φύση με τον πολιτισμό.

Πώς να έρθετε

ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Ο επισκέπτης από την Αθήνα φτάνει στα Ιωάννινα, ακολουθεί την Περιφερειακή Ιωαννίνων και στην τελευταία έξοδο ακολουθεί την κατεύθυνση Κόνιτσας. Στο 39ο χλμ. της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης στρίβει δεξιά με κατεύθυνση Αρίστη - Πάπιγκο. Το αεροδρόμιο των Ιωαννίννων βρισκεται σε απόσταση 48 χλμ. από το ξενοδοχείο και την Αρίστη.

Το Aristi Mountain Resort βρίσκεται στο πάνω μέρος του χωριού.

ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο επισκέπτης από τη Θεσσαλονίκη ακολουθεί τη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, την οποία και εγκαταλείπει στην έξοδο Ιωάννινα. Με κατεύθυνση προς Ιωάννινα συναντά στα 3 Km την την Περιφερειακή των Ιωαννίνων. Στην τελευταία έξοδο από την περιφερειακή ακολουθεί την κατεύθυνση Κόνιτσας. Στο 39ο χλμ. της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης στρίβει δεξιά με κατεύθυνση Αρίστη-Πάπιγκο.

Το Aristi Mountain ResortVillas βρίσκεται στο πάνω μέρος του χωριού.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Για όσους φτάνουν με αεροπλάνο, το Aristi Mountain Resort είναι προσβάσιμο μέσω πολλών κοντινών αεροδρομίων. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι τα Ιωάννινα (IOA), που απέχει μόλις 48 χιλιόμετρα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να φθάσουν στα Ιωάννινα με πτήσεις ανταπόκρισης μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ATH). Επιπλέον, το αεροδρόμιο Πρέβεζας (PVK) προσφέρει διεθνή πρόσβαση, περίπου 150 χιλιόμετρα από το θέρετρο, με εποχικές πτήσεις που εκτελούνται από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Εάν έρχεστε από το εξωτερικό, η Θεσσαλονίκη (SKG), το δεύτερο μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο της Ελλάδας, βρίσκεται 310 χιλιόμετρα μακριά. Για όσους πετούν στην Αθήνα (ATH), το ξενοδοχείο απέχει περίπου 420 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. Ανεξάρτητα από το αεροδρόμιο που θα επιλέξετε, το γραφικό ταξίδι στο Aristi Mountain Resort υπόσχεται μια μαγευτική εμπειρία στη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Back to top
ARISTI MOUNTAIN RESORT & VILLAS © 2024